تاریخ انتشار: دوشنبه 1393/11/27 - 09:41
کد خبر: 158154

در آستانه سفر روحانی به قم؛

با خودتان چند چندید؛ جنتی: انتقاد مراجع را درک می کنم/ آشنا: مراجع اصلا انتقادی ندارند!

با خودتان چند چندید؛ جنتی: انتقاد مراجع را درک می کنم/ آشنا: مراجع اصلا انتقادی ندارند!

پس از بازگشت ناکام آشنا از قم، وی در مصاحبه ای اعلام کرد، مراجع انتقادی به ارشاد ندارند. این اظهارات آشنا در حالی بود که جنتی صدای انتقاد مراجع را شنیده بود و درباره آنها گفته بود: این انتقادات را درک می کند.

خبرنامه دانشجویان ایران: هفته گذشته بود که یکی از روزنامه ها نوشت وزیر ارشاد با یک افشاگری پرده از ماهیت فشارها به وزارت خانه متبوعش برخواهد داشت. همزمان مراجع تقلید به دلیل صدور مجوز برای تکخوانی زنان و انتشار آلبوم یک خواننده زن (نوشین طافی) به شدت به عملکرد این دستگاه فرهنگی انتقاد کردند تا جاییکه آیت الله صافی از مراجع تقلید مجوزهای وزارت ارشاد را غیرشرعی تلقی کرده و گفت: «منکر هرگز با مجوّز نهادی، معروف و مشروع نخواهد شد».

در روزهای گذشته حسام الدین آشنا مشاور فرهنگی رییس جمهور برای کاستن از این انتقادها به قم رفت تا شاید در آستانه سفر روحانی به قم، از موج اعتراض های مراجع تقلید کم کند، اما پشت در بیوت مراجع ماند.

پس از بازگشت ناکام آشنا از قم، وی در مصاحبه ای اعلام کرد، مراجع انتقادی به ارشاد ندارند. این اظهارات آشنا در حالی بود که جنتی صدای انتقاد مراجع را شنیده بود و درباره آنها گفته بود: این انتقادات را درک می کند.

دم خروس مواضع متناقض وزیر ارشاد و مشاور فرهنگی روحانی به فاصله کوتاهی بیرون زد. علی جنتی با پذیرفتن اصل انتقاد مراجع آنها را بر اساس اطلاعات غلط عنوان کرد و مثل قبل همه اتفاقاتی را که در این وزارتخانه افتاده بود، تکذیب کرد.

علی جنتی تکخوانی زنان را به شدت تکذیب کرد. البته پیش از این نوش آبادی سخنگوی ارشاد درباره صدور مجوز برای تکخوانی زنان گفته بود که :«کذب محض است».

با همه این تفاسیر علی جنتی روزهای بی سروسامانی در وزارت ارشاد می گذراند و در این 17 ماه بیشتر توسط مدیران ارشاد مدیریت شده است تا اینکه آنها را مدیریت کند.

در موضوع فیلم قصه ها مدتی پس از انتقاد صریحش به این فیلم و کارگردان آن، با موضع متفاوت ایوبی مواجه می شود و زیربار ان می رود. اتفاقی که درباره فیلم خانه پدری نیز تکرار می شود. در حوزه تئاتر نیز وضعیت به همین شکل است و مرادخانی همه کاره تر از جنتی است. در حوزه کتاب مدیری که با حکم جنتی منصوب شده است به خاطر انتقاد به کتاب موهن سردبیر خبرگزاری ایبنا، توسط معاونت فرهنگی عزل می شود. در حوزه موسیقی آلبوم تکخوانی خواننده زن و مجوز کنسرت های خلاف عفت صادر می شود و جنتی تکذیب می کند.

به نظر می رسد «بی سروسامان» واژه ای است که به خوبی معرف این روزهای عریض و طویل ترین دستگاه فرهنگی کشور است.

نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
معرفی کسب و کارها
لطفا دست از تخریب شهید مظلوم بر دارید!
پیام سردار موسوی در آستانه دویستمین شب بعثت ملت
ابرپروژه عربستان تکه‌تکه شد
کنکوری متفاوت در راه است
موضع دوباره زلنسکی علیه ایران
تراکتور از روی پرسپولیس پرواز کرد
قهرمان‌سازی از خلبان آمریکایی، سفارشی بود
احسان خاندوزی رئیس جدید کارگروه بررسی‌های اقتصادی معاونت بررسی دفتر رهبر انقلاب اسلامی شد
حملات یمن فرودگاه ابها را به تعطیلی کامل کشاند
انهدام چهارمین فروند MQ-۱ در تنگه هرمز
حقوق اعضای هیئت‌علمی دانشگاه صنعتی شریف افزایش یافت
بانک مرکزی باید برای مهار نوسانات ارزی از انفعال خارج شود/ هیچ خلا قانونی برای کنترل نرخ ارز وجود ندارد
سازمان ملی هوش مصنوعی موانع فعالیت کسب و کارهای داده محور را رفع می‌کند
پرمصرف‌ها نباید سهم بیشتری از یارانه انرژی ببرند
تداوم الگوی فعلی تغذیه در دانشگاها
دویست شب گذشت، اما این قرار تمام نشد
سوریه بعد از براندازی نظام اسد
حجاب در حاشیه
کامران قدکچیان: قبل انقلاب سانسور نمی‌گذاشت آمریکایی‌ها را منفی نشان دهیم
ذخایر نفت آمریکا به مرز بحرانی رسید
فاتحان باب‌المندب اراده خود را بر جهان تحمیل می‌کنند
نظرسنجی
به نظر شما توافق با آمریکا به پایان مخاصمات می‌انجامد یا دوباره شاهد یک درگیری تمام عیار خواهیم بود؟


مشاهده نتایج
go to top